Siirry suoraan sisältöön

CAD 1 -perusteet

CAD 1 -perusteet (Tietokoneavusteinen suunnittelun perusteet), eli tutummin CAD-alkeiden koulutus toteutetaan käsi kädessä teknisen piirustuksen koulutuksen kanssa. Tekninen piirustus ja CAD-alkeet liittyvät tiiviisti toisiinsa, joten kurssia opiskellessa opiskelija saa perustaidot molemmista aiheista. Koulutuksen materiaali ja harjoitukset etenevät loogisessa järjestyksessä, kasvattaen opiskelijan tietopääomaa kurssin kuluessa. Osallistuja voi myös poimia itseään kiinnostavaa sisältöä ja opiskella vain itselleen tarpeellista sisältöä. 

CAD-perusteet kurssilla opetellaan CAD-ohjelmien perusperiaatteet. Kurssin harjoituksissa opiskelijat harjoittelevat helppojen kappaleiden mallintamista teknisten piirustusten perusteella. Kurssimateriaali perustuu verkkokoulutusmateriaaliin ja se sisältää helppoja harjoituksia. Harjoituksiin liittyy opetusvideoita ja kirjallista oheismateriaalia, joiden avulla opiskelijan on helppo ja hauska saada oppia aiheesta. 

Kurssilla opetellaan mm. hyvän käytännön mukaisia CAD-mallinnus taitoja, kuten oikein tehdyn sketchin luomista, erilaisten piirteiden luomista niille oikeilla työkaluilla ja menetelmillä. Lisäksi kurssin aikana perehdytään yksinkertaisten kokoonpanojen tekemiseen.

Järjestäjä: Metropolia Ammattikorkeakoulu

Kieli: Suomi

Aihepiiri: Suunnittelu

Osaamisen taso: AMK

Kohderyhmät: 3D-mallintamista aloittavat opiskelijat tai uutta ohjelmaa opettelevat ja kokeneemmat opiskelijat

Linkki: CAD 1 -perusteet (Linkki vie ulkoiseen palveluun)

Tutustu muihin hankkeen koulutuksiin täältä.